Başkanımız Dere, Osmancık Belediye Başkanı Gelgör’ü Ziyaret Etti

Belediye Başkanımız Sn. Muhsin Dere, Osmancık Belediye Başkanı Sn. Ahmet Gelgör’ü Ziyaret Etti.

Başkanımız Dere, MHP İl Başkanı Sn. Mehmet İhsan Çıplak, Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Sn. Orhan Tosik, Mahalli İdareler İşveren Sendikası Genel Sekreteri ve Eski Tosya Belediye Başkanlarından Sn. Mehmet Oruçöz, Alaca Belediye Başkanı Sn. Şerif Arslan, Trabzon Şalpazarı Belediye Başkanı Sn. Refik Kurukız, Kastamonu Tosya Belediye Başkanı Sn. Volkan Kavaklıgil ve önceki dönem Boğazkale Belediye Başkanı Sn. Mesut Ocaklı ile birlikte, Osmancık Belediye Başkanı Sn. Ahmet Gelgör’ü ziyaret ettik.

Başkanımız Dere yapmış olduğu paylaşımda; “Hac’dan dönen Belediye Başkanımıza hayırlı olsun dileklerimizi ilettiğimiz ziyaretimiz, verimli istişarelerle sonlandı.

Nazik misafirperverlikleri için Osmancık Belediye Başkanımız Sn. Ahmet Gelgör’e teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerinde bulundu.

Önceki Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor